A piLine Kft. 1994 óta működik az IT piacon folyamatosan bővülő szolgáltatási körével, és nem egészen három év alatt az ország egyik legjelentősebb térinformatikai fejlesztő cégévé nőtte ki magát, az olajipari térinformatikai alkalmazások tekintetében pedig piacvezető lett. A töretlen fejlődés mára a piLine Kft.-t a régió kiemelt műszaki információs rendszer fejlesztőjévé tette.

Megalakulásunk óta ügyfeleink teljeskörű kiszolgálására törekszünk: a tervezéstől a kivitelezésen, adattöltésen, követésen át a támogatásig végigkísérjük a projekteket. Igyekszünk partnereinkkel együtt megtalálni az optimális megoldást, legyen szó akár egyedi rendszerfejlesztésről, akár „off-the-shelf” termékről. Fontosnak tartjuk, hogy együtt mérjük fel, határozzuk meg azokat az eszközöket, amelyek a legjobban támogatják ügyfeleinket üzleti céljaik elérésében.

Az elmúlt évek során mindig nagy hangsúlyt fektettünk a hosszútávú, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatokra, amelyet bizonyít többek között a MOL Csoport-tal fennálló, immár több mint egy évtizedes közös munkánk.

A piLine Kft. alaptevékenysége elsősorban a térinformatikai alapú műszaki információs rendszerek fejlesztése, ahol az alapítók és a szakembergárda több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik. Büszkék vagyunk rá, hogy mi fejlesztettük a Magyarországon jelenleg is legnagyobb területre kiterjedő működő hálózati térinformatikai rendszert, a „NYIR” nyomvonal információs rendszert, amely a nagynyomású gáz- és olajvezeték hálózatok nyomvonalain bekövetkezett változások követésére valamint a biztonságos üzemeltetéshez szükséges vizsgálati, mérési információk feldolgozására, elemzésére és kiértékelésére készült.
Később több nagy nyilvántartási, szakértői, illetve speciális rendszert fejlesztettünk, többek között az állapotfelmérés, kockázatelemzés, környezetvédelem területén.

Tovább...